Nieuwe hardloop groep

In het nieuwe jaar wordt er gestart met een hardlooptraining in en rond de Ravensehoek onder begeleiding van Daan Dijksma, hij is een zeer deskundige trainer die met zijn jarenlange ervaring bij verschillende verenigingen elke les weer tot een uitdaging weet te maken.

De groep zal bestaan uit verschillende niveaus van de beginnende tot meer ervaren loper waarbij tijdens het lopen met iedereen rekening zal worden gehouden. Of je traint voor je conditie, voor de gezelligheid van trainen in een groep of dat je deel wil gaan nemen aan recreatieve wedstrijdlopen, het is allemaal mogelijk in hetzelfde uur.

Gedurende de training zullen er verschillende activiteiten aan bod komen die ervoor zorgen dat de techniek, de snelheid en de conditie op het gewenste niveau komt en het hardlopen voor iedereen een plezierige bezigheid is en vooral blijft. Voor de lopers die naast de les ook zelfstandig aan hun loopprestaties willen werken is er de mogelijkheid een persoonlijk loopschema op te laten stellen die aansluit op je beschikbare tijd, doel en startniveau.

De eerste les staat gepland op woensdag 11 januari 2017 van 9.30 uur tot 10.30 uur startend in het Ravensepark ter hoogte van de Maltaweide en de Zoutweide. De kosten bedragen 2,00 euro per les en kunnen ter plaatse worden voldaan.

Ben je geinteresseerd of heb je vragen stuur dan een email naar Daan Dijksma via c.dijksma@hotmail.com onder vermelding van Looptraining Ravensehoek. Wij gaan voor een sportief 2017