Zomermarkt Ravense Hoek

  • Project

Evenement informatie

Zondag 7 Juli van 09:00 tot 16:00 organiseren wij weer de Zomermarkt in het Ravense park, dit jaar voor de 3e keer! Zoals voorgaande jaren is er dit jaar weer een Vlooienmarkt waar iedereen aan kan deelnemen. Er is een gezellige braderie rondom het water waar bedrijven zichzelf op de kaart zetten in hun eigen marktkraam en er zijn genoeg activiteiten aanwezig voor jong en oud. Ook is het mogelijk om een hapje of een drankje te nuttigen bij een van de food-stands.

Activiteiten

U kunt de hele dag genieten van verschillende optredens. De kinderen kunnen gratis een rondje rijden op een pony van Manege Stal Flicka. Er zijn genoeg eetgelegenheden en alle bewoners uit de Ravense Hoek kunnen gratis koffie of thee halen.

Deelnemen aan de Vlooienmarkt of Braderie

U kunt als bedrijf of particulier deelnemen aan de braderie. U krijgt om 08:30 smorgens een marktkraam inclusief dak van 4 meter lang en u dient om 16:00 de marktkraam leeg en schoon achter te laten. En dit alles voor een kleine vergoeding. Wilt u extra informatie of een kraam huren? Klik dan hier om naar ons te mailen: info@jouwtech.nl.
Wilt u deelnemen aan de Vlooienmarkt? Dan vindt u alle informatie als u hier klikt

Evenement informatie